ONSDAG!!!

Slutade tjugo över ett idag, gick in på H&M efter skolan och köpte mig en skit snygg kavaj som jag kommer använda mig av ända tills den faller isär i sömmarna, så het är den! :D När jag kom hem gjorde jag mig av med lite plugg och sen tittade jag på Top model som vanligt :P Just nu sitter jag på Niclas rum mitt på golvet och skriver medan Niclas och Jimmy spelar tv-spel, snart kommer mamma och hämta upp mig för vi ska äta donken ;) Resten av kvällen kommer bestå av Idol och kläder LOVE <3 Nu vill niclas ha en puss så måste dra.BRB <3

Måååndaaag

Måndagar suger Måndagar suger Måndagar suger Måndagar suger Måndagar suger Måndagar suger

Inte haft en bra dag idag kan jag ju säga. Det började bra, med lite goda nyheter gällande skolan och så. Dessutom har jag fått en ide om ett företag som jag skulle vilja starta, läser företagsekonomi så har ju lite kunskaper om hur man gör iaf, men vi får se... Ska börja läsa på lite i helgen och se om jag kan komma någonvart med det. Skulle verkligen vilja ha mitt egna företag men är rädd för att folk inte ska ta mig på allvar för att de tycker jag är för ung... Men skitsamma, så länge det är en bra ide (och tro mig, det är det verkligen!) och jag inte ger mig så ska det nog gå! Fatta coolt det skulle vara om jag som 18 åring skulle ha ett företag som det gick bra för, jag skulle såklart fortsätta med skolan och företaget skulle mer bli som en kul grej i början där jag förhoppningsvis tjänar lite extra pengar men om det går bra så skulle jag utveckla det mer efter jag tagit studenten och jobba med det i något år innan jag pluggar vidare :)

Nu ska jag strax äta köttbullar och efter det ta en promenad med niclas.
Vi hörs.

Söndag

God morgon!
Söndag idag och som vanligt ligger ångesten där nånstans i magen och stör en, precis som vanligt alltså.
Nu har verkligen all sommarkänsla försvunnit för mig; det är kallt ute, man börjar få rutiner om dagarna igen, schemat i skolan börjar man komma ihåg och löven på träden börjar gulna. önskar det va sommar jämt!
Som tur är har jag ju en Thailandresa som väntar på mig om exakt 170 dagar så får sommar snart igen hihi :D
Idag ska jag träffa Niclas, ska gå o möta han nu så måste dra, puss!

                        

24 Hours

Äntligen, äntligen är det helg och hitills har jag spenderat min helg på det bästa sättet som det bara går! Enligt mig iaf..

Igår (fredag) var jag och älsklingen ensamma hemma hos honom med våra systrar, vi åt pizza tillsammans och sen kröp jag och sötnosen ner i bubbelbadet och gömde oss under allt badskum. Det var jättehärligt och någonting som verkligen behövdes efter en lång skolvecka. Efter badet var vi båda sjukt avslappnade och varma, så va satte oss i soffan och tittade på fjärde säsongen av O.C, men efter 10 minuter blev jag jättepömsig så tog mitt täcke och lade mig ner i Niclas knä där jag somnade tungt efter 2 sekunder typ xD Till slut gav vi upp våra försök till att hålla oss vakna så vi gick och lade oss o somnade bums! 
Så idag vaknade jag upp efter elva timmars sömn bredvid min älskling, vi drog oss i sängen en liten stund innan vi gick upp och åt frukost. När jag någon timme senare kom hem stack jag ut och sprang en runda + tränade lite mage och rumpa, så härligt! 
Just nu sitter jag och älskling bredvid varandra framför varsin dator och är ytterst sociala med varandra haha xD Snart är det grillat och efter det blir det O.C maraton med chips och cola! :D
Min helg kunde inte ha blivit bättre <3 
Hoppas ni har en minst lika underbar helg, puss!

                                   
                                    FÖRALLTID <3 

Morning

God morgon!
Idag är det torsdag och helgen börjar närma sig <3
Dagens planer är skolan, träna och mysa med en film hemma, känns som en perfekt torsdag för mig!
Imorse, tidigare när jag satt och åt frukost + filosoferade lite för mig själv bestämde jag mig för en sak; jag ska inte shoppa nånting mer förrän studiebidraget kommer igen den 26 september. Lär bli en tuff utmaning särskilt som jag faktiskt, för en gångs skull HAR pengar men vill faktiskt spara lite också så då får det bli så här. Jag vet att jag klarar det eftersom jag under slutet av sommaren har köpt på mig så mycket kläder att det räcker och blir över. Inte för att man någonsin kan få för mycket kläder men ändå!
Nu ska jag strax kila iväg till skolan och debattera om politik, lär bli en kul dag...
Hörs snart igen, bloggen har för tredje gången återuppstått, det återstår att se hur länge den lever den här gången haha.
ha det bra! PUSS <3

                              
Jag just nu, trötta ögon kanske hehe... Har iaf bylsat på mig min mysiga halsduk idag, är så kallt ute!

Wednesday

Hola, que tal?

Nej ingen mer spanska för min del, har äntligen tagit steget och hoppat av, aldrig varit lyckligare :D typ...
Idag har det varit skola som vanligt, inget speciellt har väl hänt. Det mest spännande som har hänt idag är väl typ att jag träffat min nya mattelärare såå ni kanske förstår att min dag inte varit särskilt händelsefull direkt hehe... Mitt liv är verkligen kul ibland haha. Som tur var slutade jag skolan halv två så gick ner på stan och belönade mig själv för att jag klarat av tre dagar av skolvveckan utan att dö genom att köpa en het väska med nitar på från Gina och en efterlängtad svart silkes skjorta :D Vissa kanske kallar min impulsshopping för ett desperat försök att få mitt liv mer intressant men jag står fast vid belöningen iaf!
När jag kom hem hade jag ingenting att göra så sysselsatte mig själv med det jag älskar mest, kläder :D Basplagget var min nya skjorta och utifrån den försökte jag matcha den till olika klädesplagg och skapa nya outfits, totalt blev det tre heta utstyrslar varav en jag ska bära imorgon! Smaskigt värre!
Snart kommer min rara pojkvän hit och resten av kvällen ska vi bara mysa och ta det lugnt <3

RSS 2.0