I skolan...

åååhhh, första lektionen på en måndag är det värsta som finns. jag har datakunskap nu och vi håller på med programmet Excel men jag är klar med alla upggifter och eftersom jag har så sjukt tråkigt tänkte jag passa på att blogga lite :P Fick just tillbaka mitt prov från förra veckan, man kunde bara få Godkänt på det och det fick jag så e nöjd :D Hmm, undrar vad jag ska göra resten av lektionen? Allra helst vill jag bara åka hem och sova i min varma säng och plöja igenom ett och annat avsnitt från Gossip Girl. Men det går ju inte, har prov att plugga till, lektioner att hänga med på och läxor att göra. men en bra grej är att det bara är 13 skoldagar kvar innan jullovet, det gillar vi MKT!!! <3 Nej nu ska jag gå och se vad jag kan göra... Ha en bra skoldag allihopa,
Try to survive <3

Slut på helg :(

Så var det söndag kväll igen och imorgon är vi tillbaks på gamla rutiner ; tidiga mornar, läxor, plugg, prov och tråkig vardagsmat. Men vi har ju några timmar kvar av helgen, hur ska ni tillbringa dom? Jag ska i alla fall Gå ut och gå lite, ta en dusch + hårinpackning, kolla på Gossip Girl och äta Ben & Jerry's. Jag känner mig ovanligt avslappnad faktiskt, det beror nog på att jag har haft en väldigt bra helg. Var ju hemma från skolan i Fredags så låg bara och myste hela dagen, senare på kvällen cyklade jag till Niclas och var där ett tag. I lördags åkte jag in till stan med syster för att införskaffa en del julklappar, sen åkte jag för att träffa Niclas, Jimmy och Zandra! Vi hade kul som vanligt, först chillade vi lite hos Jimmy och sen gick vi på bio. Vi såg 2012, den var väl ganska bra men lite överskattad får jag nog säga. När filmen slutade åkte vi (efter en viss väntan, hrm xD) hemåt, Niclas följde med mig hem och så sov han här <3 Vi vaknade runt 12 imorse, då gick vi upp och åt frukost o satt framför datorn lite. Sen gick han tyvärr hem, jag gjorde mig iordning lite och sen kom mormor och morfar hit :D Det bjöds på Julmust och pepparkakor, dessutom fick jag 500 kr av dom i "adventspresent", inte så illa va? Så'n himla tur man får ha, precis när mina pengar börja sila liksom... Man är lyckligt lottad, faktiskt mycket mer än vad man tror. Jag menar, det är oftare som man tänker "mitt liv är piss, hatar skolan, orkar inte, bla bla bla" än att man tänker : "Gud vilken tur jag har som har en sånt bra liv där jag får mat varje dag, månadspeng, en klädkammare överfylld med kläder o.s.v"  Nej, nu ropar family psycho att det är dags för promenad så måste kila!
Pusshej leverpastej ;) <333

J**la svininfluensa...

Jag tycker verkligen synd om alla handikappade männniskor där ute, särskilt dom som saknar en arm.
Jag var och tog vaccin mot svininfluensan igår, själva sticket av sprutan gjorde inte så fasligt ont men senare på kvällen började min arm att typ dunka och värka. Gick och la mig runt halvelva nånting men kunde knappt sova på hela natten för min arm gjorde så sjukt ont. Så vaknade jag imorse som vanligt, tänkte: shit vad det gör ont i min vänstra arm! men det jag kände då var ingenting jämfört med hur det kändes när jag skulle sätta på mig kläder, kom på att jag faktiskt inte kunde röra min arm utan att få envisa tårar i ögonen. så, hur pinsamt det än är att erkänna det så fick min mamma hjälpa mig med att sätta på mig min kofta och mina strumpor... Kul att känna sig som en 4-åring igen (Y) Jaa, ni kan ju tänka er hur resten av min morgon såg ut med bara en fungerande arm (om man inte ville skrika högt av smärta förstås, men hade inte så stor lust med det), att sminka sig, äta frukost, fixa håret (!), sätta på sig ytterkläder, ta på sig skorna, grabba väskan... jaa det gick ju som det gick med den saken xD men tapper som jag är parvlade jag mig iväg till skolan, för jag mådde ju bra om man bortsåg från armen. Men på bussen började jag känna mig lite smått konstig i kroppen och redan på första lektionen fick jag frossa, efter andra lektionen hade jag feber så tog en tidig buss hem... Sen dess har jag bara chillat, kollat på Gossip Girl o.s.v. Jag som trodde att vaccinet skulle BOTA en mot svininfluensan inte göra en sämre...
Puss och godnatt! <3

Måndag...

Så var det måndag idag igen, tiden bara flyger förbi men inga problem för mig, för jag vill nämligen ha LOV helst nu direkt och helst att det ska vara i ca... hmmm, Föralltid kanske? Skulle ju vara ganska chill (Y) I alla fall, dagen började kanske inte på det bästa sättet direkt. mådde inte nått vidare (utbränd?) så ville först inte gå till skolan, men har ju varit borta så himla mkt så kände att jag var tvungen att gå, det resulterade i en lååång gråt attack... den försenade mig en aning så fick sminka mig på ovanligt kort tid (20 min...) Tvingade i mig lite frukost, fixade mitt värdelösa hår och fick sen skjuts till Niclas. Han stod som vanligt och plattade sitt hår (fåfäng måntro?) så satt och underhöll mig själv medans liknande kommentarer hördes från Niclas sida: Åhh, det krullar sig ju! Jävla hår! Ser du Linda, det är helt lockigt här?! O.sv... xD Men söt är han i alla fall, älskar att han är nästan lika fåfäng som jag :D hehe... Jaa, sedan gick vi ut i det gråa och trista vädret, väntade på bussen, satte oss på bussen där Niclas förhörde mig på datakunskapen och sen var vi framme. Promenerade riktigt raskt till skolan... NOT! Tydligen så kan inte killar gå i normal takt, dom måste liksom lunka på jättesakta känns som om man går i slow motion. jag kan bara inte gå så sakta, det måste gå hyfsat fort för att det ska kännas bra på nått sätt? XD Men men, datakunskaps provet var löjligt lätt, snacka om att ha pluggat alldeles för mycket >.< o sen fick jag till min glädje reda på att jag fick VG på mitt matteprov som jag gjorde förra veckan, helt otroligt, igen!!! :D Är asglad verkligen, låg liksom på IG -gränsen i sjuan/åttan/början av nian... Men inte nu längre! Ajja, ska faktiskt, tro det eller ej gå och lägga mig nu. ska krypa ner under täcket och läsa en jättebra bok. Blev tyvärr inget Gossip Girl idag, men men överlever gör man väl.. eller? :S
Godnatt, sov gott <3 

Sur...

Usch för den här söndagen, har känt mig allmänt tjurig och irriterad och dessutom är jag påväg att bli förkyld. Och så har vi Datorkunskaps prov imorgon... vem fan är så dum så han lägger ett prov på en måndag, han skulle lika gärna kunna säga rakt ut: Nu måste ni plugga i helgen små barn! för det är ju precis det det betyder, att vi ska plugga ihjäl oss på en helg, som om inte veckorna är tillräckligt nog. Nej, usch vad jag är på dåligt humör, pallar verkligen inte mer prestations tankar, läxor, prov och massa måsten. Fick nyss värsta gråt attacken så ser ut som ett emo med misslyckad sminkning i ansiktet just nu... Så måste gå och tvätta bort det nu. Imorgon är det skola (jippie...) men försök sova gott i alla fall. det ska i alla fall jag göra.
Puss på er <3 

Så grymt bra!

Kom nyss hem efter att ha varit och sett New Moon, och jag säger bara en sak; den filmen är den bästa jag nånsin sett, den var så himla bra! hela biosalongen applåderade till o med efteråt, så det säger ju en del.
New Moon innehåller verkligen allt; Mycket spänning, ganska sorgsen, rolig till och från, heta varulvar, snygga vampyrer och framför allt oövervinnlig kärlek. Att skådespelarna får fram hur stor kärleken är mellan karaktärerna Bella och Edward är helt otroligt, man rycks verkligen med och man känner hur det svider i hjärtat på en när Edward lämnar Bella. På samma sätt känner man hur hjärtat bara sväller upp och hur lyckan bubblar i kroppen när de återförenas igen. Men man känner sig samtidigt väldigt splittrad för man vet inte riktigt vems sida man ska stå på; Den vackra, plågade, kärleksfulla, beskyddande Edward's sida eller Hans fiende, den heta, varma, omtänksamma, gulliga pojken varulven Jacob's sida? Vem ska Bella välja? Först tyckte jag att Bella skulle välja Edward, deras kärlek är ju som sagt så otroligt stark och oövervinnlig, såklart dom är menade för varandra liksom. Men under filmens gång, mot slutet tycker man så synd om jacob eftersom hans kärlek till Bella är så uppenbar och att hans ögon bara lyser sorg när hon lämnar honom för att åka efter Edward. men samtidigt så kan man ju inte heller tänka sig Bella utan Edward. Nej, älskar verkligen den här filmen. Och jag tror att filmen kan få människor som inte tror på kärleken att börja tro på den. för att kärlek är det enda som spelar roll och att den verkligen inte kan bli bortglömd bevisas i den här filmen. 
Puss <3 


Lördag+New Moon

God förmiddag sötnosar! Det är lördag idag och det älskar vi, eller hur? jajamensan! Vaknade i alla fall upp hemma hos Niclas i morse, vi fick en aningens hyper damp så låg o asgarvade åt vad som helst, kommer inte ens ihåg vad det var som va så himla roligt xD Men sen fick jag i alla fall skynda mig hem, där gjorde jag mig i ordning lite o sen åkte jag till mormor & morfar där jag är nu :D Anledningen till att jag är här idag är att det är dags för att baka årets första pepparkakor. Men eftersom min mormors pepparkaks-deg smakar helt gudomligt gott brukar det mest bli så att man äter degen istället för att faktiskt baka... Men det hör ju till traditionen så det gör faktiskt ingenting! Senare idag, eller snarare ikväll så ska jag gå på bio och se New moon med Danielle, Natalie, Magda och Ida! :D Jag är så grymt uppspelt, älskade första filmen och böckerna är obeskrivligt bra så hoppas att New Moon inte blir en besvikelse. Men på trailern verkar den ju bra iaf (Y)
Nej, nu ropar mormor att det är dags för att äta, ehm jag menar BAKA pepparkakor, men skirver senare idag igen, I promise!
Puss och trevlig helg på er <3 

Ska börja träna!

Japp, ni läste rätt. Jag ska börja träna, på friskis & Svettis med Ida :) Vi hade tänkt börja efter Jul, så nu ska vi bara kolla hur mkt det kostar, be pappa betala o sen köra! 
Kan ju säga att jag verkligen behöver någon slags form av regelbunden träning, min kondition är inte på topp direkt, jag blir sjuk väldigt lätt och är för det mesta väldigt trött. Så tänkte att lite träning skulle pigga upp både det ena och det andra! 
Och med tanke på hur mycket skolarbete det är så behövs träning, så jag får lite mer energi och gör bättre ifrån mig på proven. Okej, nu lät jag som värsta tönten. Är inte en tönt egentligen, jag råkar bara ha en aning för höga krav på mig själv. Jag vet om det och har försökt skjuta undan prestations tankarna men går inte så bra... "/ 
Ni får hjälpa mig! 
Ojdå, hade ju inte tänkt skriva något långt inlägg idag eftersom jag är helt slut efter 5 timmars pluggande, men som vanligt när jag börjar skriva så kan jag inte sluta. Ni får stå ut med mej helt enkelt ;) 
Men nu ska jag i alla fall gå och sova!
God Natt på er och sussa sött nu <3
Puss/ Linda <3 

Random dag typ...

Min dag började med att klockan ringde tio i sex i morse (alltid lika underbart), gäspande kliver jag upp ur sängen o ska ta på mig kläder. Inser att jag har sjukt mycket träningsvärk i magen från gårdagens idrott och tar mig mödosamt ner för min alldeles för långa trapp. Ställer mig framför spegeln och sminkar mig, suckar över röda prickar i mitt ansikte och kletar på ännu mer concealer, men tyvärr så inser jag att den är helt slut nästan. så nu måste jag köpa en ny för pengar som jag absolut inte har -.-'  Jaa, äter lite frukost, borstar tänderna och promenerar med Adde till bussen.
Väl på BT möter jag Danielle så går vi till skolan tillsammans. Ojdå, kommer på att jag har Matte prov direkt på morgonen, min dag blir genast bättre... (IRONI) Sätter mig och gör matteprovet, går väl sådäär.
Sedan fortsätter dagen med Naturkunskap (atomens uppbyggnad?), Samhällskunskap och Naturkunskap igen...
Skyndar mig ner till BT i regnet, väl på bussen ser jag ut som en dränkt katt, så tar fram min rosa Ipod och lyssnar på Darin. Sen äntligen kom jag till dagens höjdpunkt, gick hem til min sjukling och träffade honom en kort stund<3 sen skjutsade hans mamma hem mej för det regnade så mycket, så snällt :)<3  hade blivit så glad av att träffa Niclas så började genst plugga spanska när jag kom hem innan min tillfälliga energi skulle ta slut, jaa kvällen fortsätter med spanska, engelska, datorkunskap och naturkunskap. Vid middagen började hela min familj göra en egen rap-låt, faktiskt riktigt bra (Y) fast man måste nog tillhöra familjen psyko för att fatta det roliga...
Sen pluggade jag lite till, kom på att naturkunskap blandat med Darin funkar mycket bra, gick asfort att läsa :D
Sen tvättade jag bort mitt smink o nu sitter jag här framför datorn i mjukis kläder och lyssnar på T-shirt med Shontelle (grymt bra låt) :D
Vilken fruktansvärt bra dag det här har varit... (IRONI IGEN)
Pussar <3


Dagens...

HISS: Idag vill jag hissa TVn! Asså, då menar jag alla bra program som finns, inte själva apparaten för den förstår jag mig ändå inte på xD Men det finns väl nästan inget bättre än att efter en härlig helg, ta en varm dusch på söndagskvällen och sedan kura ihop sig i soffan, trycka på kanal 5 och njuta av Gossip Girl den närmaste timmen? Ännu bättre blir det om man har lite choklad med sig medans man tittar på alla rika, snygga ungdomar på Manhattan Upper east side och avundas alla snygga kläder som dom har :D Fullkomligt ÄLSKAR alla intriger, draman, de snygga kläderna, de flotta våningarna och Blair's bitchighet...  Skriver in i min mobil att Gossip Girl börjar kl 19 på söndag så jag bara INTE kan missa det. Gossip Girl får en att för i alla fall en timme glömma bort att det är skola dagen efter och det enda man behöver koncentrera sig på är Blair's, Chuck's, Serena's, Nate's och alla de andras liv... LOVE IT! <3


DISS: Är så sjukt trött på allt regn, den gråa himmlen och de blöta löven som fastnar på mina skor dagligen! Hatar det här trista vädret, man blir ju deprimerad av bara det... Liksom, hallå vart tog solen vägen?!
Man har ju inte lust att göra någonting, sminket rinner bort från ansiktet när man går på stan, händerna blir alldeles kalla och våta och om man någon dag vill ha fint uppsatt hår kan man bara glömma att frisyren ska hålla när man går ut genom dörren. Att ha en fin frisyr EN dag är bara att glömma. + att alla miljoner läxor känns som miljarder läxor istället och det piggar ju inte direkt upp en! Snälla, ge mig Sol, värme och sommar (a)...
I alla fall, idag vill jag dissa (om ni inte redan har listat ut det) vädret!  

Konstigt?

Är det inte konstigt hur en del människor har den effekten att man verkligen känner hur man kan vara sig själv med den personen, medan andra får en att känna sig totalt obekväm och underkuvad på något sätt?
Fast man umgås precis lika mycket med båda "sorterna", jag förstår bara inte.
Visst kan det bero på hur länge man känt varandra, för visst är man mer säker med personer som man känt längre? Man vet ju liksom hur dom funkar och hur man ska tackla deras sätt och personligheter.
Men om det är så att man känt personerna precis lika länge då...
Om det till och med är så att man har umgåtts MER med den person som man känner sig osäker med än med den andra. Hur kan det bli så?
Är det helt enkelt så att man bara funkar med vissa människor och att det är inget man kan styra över?
Och ska man isånna fall lyssna på den instinkten eller ska man kämpa emot den och ändå försöka övertala sig själv att man är BÄSTA kompis med den man faktiskt inte trivs så bra med alla gånger?
hmm, klurigt det här...
För det kan ju också vara så att man har kul med den här "obekväma sorten" ibland...
Hmmm som sagt, får nog ta och klura på det här ett tag. för kan man egentligen välja vilka som ska vara ens vänner? "/
Puss på er <3

Gick förvånansvärt bra!

Heeej busungar ;)
Lördag idag, härligt härligt. vaknade runt 11, gick upp och åt en fralla till frukost samtidigt som jag läste min Frida-tidning.
sen åkte jag och pappa iväg, för jag skulle övningsköra för första gången. Hur gick det då? tänker ni... o jag kan svara att det gick skitbra! jag förstod typ direkt vad pappa menade, och jag körde flera meter. jag har lärt mig att koppla ifrån, gasa, bromsa, svänga och köra några meter. Och jag fick bara motorstopp EN gång :D
erkänn att ni blir liiite imponerade i alla fall?
Nej, nu ska jag ta en dusch och sen ska jag träffa Niclas, ska bara skryta liiiiite för honom hur bra det gick att köra ;)
Puss på er <3

Grattis till...

Mig och min blogg som firar en vecka idag! :D  haha, det är ju riktigt stort det här xD
Men men, härligt med helg i alla fall! vad ska ni göra?
Jag ska va med Niclas, plugga matte, gå på stan med Charlotte och så ska jag köra bil med pappa!
Skulle även behöva klippa mig för mitt hår är som en enda stor risbuske, men vill ha långt hår och alla frisörer här i stan klipper ALLTID för mycket, vill även ha en lite kortare lugg men vi får väl se hur det blir med den saken :)
NU ska jag i alla fall kila över till Niclas, usch inte ett dugg sugen på att gå ut i kylan, men vad gör man inte för sin favvo pojke? (a)
Med en Ipod fylld med Darin och mössa, pappas vinterjacka och halsduk klarar jag mej nog ;)
Puss på er <3

Akta er för...

Mig! Jag har nämligen fått körkortstillstånd idag så nu är jag snart ute på vägarna och äger ut allaa bakom ratten! ;)
Konstigt nog så har jag fått höra av (hrm) vissa människor att jag inte kommer vara bra på att köra, liksom snällt? Jag kanske visst är jätteduktig, det tror jag i alla fall ;P
Så ikväll ska pappa köpa en sån där övningskörnings skylt till mig, synd att dom är gröna... hade ju vart hur fint som helst om de hade vart rosa istället ;D
Men nu är jag i alla fall äntligen klar med pluggandet för idag och ska power chilla resten av kvällen med pizza och nått bra på tv!
Puss/ Linda <3

Missuppfatta inte!

Hehe ett misstag från min sida; när jag skrev att jag aldrig har fått ett VG (inte ens på högstadiet) så menar jag förstås just i matte. Är inte helt slutkörd i huvudet även om många kanske tycker det ;)
Sweet dreams <3

Måndagsmys

Så var den härliga helgen slut och första skoldagen på veckan är avklarad. Brukar vanligtvis hata måndagar men den här dagen blev faktiskt riktigt bra!
För det första så fick jag VG på mitt matteprov, var bara tvungen att skriva det för det är nämligen ALLRA första gången som jag får ett VG, fick inte ens det på högstadiet... men jag är iaf stolt över mig själv att jag fick det :D
Sen är det inte så mycket läxor den här veckan heller, så blir lite lugnare än förra veckan.
Efter skolan åkte jag hem och läste lite i några minuter (naturkunskap), sen tittade jag på The Hills och åt mat. Sen åkte jag hem till min pojke, där bakade vi asgoda (stooraa) muffins och drack cola samtidigt som vi tittade på världens sjukaste film. "Drag me to Hell" hette den, gillar ni skräckisar/läskiga tanter/löständer så borde ni se den! men den var nog inget för mig, eftersom jag älskaar romantiska komedier/drama med lyckliga slut, hehe (a)... 
Men nu sitter jag hemma med pyamasen på framför datorn och myser lite extra innan det är dags att gå och sussa!
Hoppas alla har det bra,
Puss <3 

Dagens...

HISS: dagens hiss får nog bli höstmodet, älskar alla mysiga stickade koftor, knästrumpor, uggs, mössor och stora stickade sjalar. det är som att hela Sverige myser tillsammans hela tiden och jag älskar't!

DISS: dagens diss blir vänner som tar upp all plats hela tiden och snor ALL uppmärksamhet. Det spelar liksom ingen roll vad man gör, var man är eller vilka det är som pratar med varandra. personen ska alltid vara där och synas & höras mest. är så trött på det så ni anar inte...  

Underbar mamma...

Åh vilken härlig dag det blev!
Vaknade upp hos min älskling runt 10 sen kom mamma o hämta mig typ 12, åkte hem sminkade mig och åkte in till stan. meningen var att vi skulle köpa farsdag present, men blev lite mer än så iaf ;)
Mamma blev helt plötsligt sjukt underbar o typ köpte massa kläder åt mig, utan att jag ens behövde tjata mig till det, toppen för min del eftersom mina pengar snart är slut (som vanligt)...
Jag kom hem o började rensa i min garderob, kom på att jag hade 40 (!) linnen i min klädkammare så rensning var välbehövligt kan man ju säga :P
O sen kom min älskling hit! <3
Puss!


Nybörjare...

Jaa, är ju då en nybörjare på det här med att blogga. Så de få som faktiskt läser det här får stå ut med mej ett litet tag tills jag blir bättre på det helt enkelt!
Men skulle aldrig ha klarat att skapa min blogg om det inte vore för jätteduktiga Alexandra, stort tack till henne <3
Men Fredag idag, härligt härligt! Har inte mått något vidare på sistone så min eftermiddag har bestått av MTV, god thai-mat, en lång härlig dusch och Idol! Men snart kommer Niclas hit och "hämtar" upp mig, sen ska vi gå till honom, titta på skräckis o sovaaaa.
Hoppas alla har det bra,
XOXO


RSS 2.0