Lördag kväll

Sitter ensam framför datorn, syrran och niclas lillasyster är där nere. Niclas befinner sig på mitt rum med stängd dörr. Jag kunde haft roligare. Jag kunde vara gladare. Därför ska jag nu trösta mig själv med popcorn tror jag. Bara för att. Hoppas ni har roligare än mig... ;)

Today

God Morgon!

Vaknade skräckslagen för en trekvart sen av en mardröm som jag hade. Jag drömde att det var dags för Nationella Prov i matte B, det var jättesvårt och läraren som hade oss var min spanska lärare (?) som btw, inte är min favorit människa på jorden direkt hehe. Usch ja, hemsk hemsk dröm. Men nu, efter frukost framför datorn är jag redo att börja min dag. Inte för att den här dagen blir så rolig, ska nämligen plugga Matte, hatar hatar hatar... Men! Det är mitt absolut sista plugg innan sommarlovet så jag klarar det nog :D Annars ska jag nog träna om jag hinner, ska även fixa mina naglar, duscha, laga mat med syrran och senare ikväll kommer Niclas över! <3 O just det, jag har klippt mig! Jag var tvungen att bli av med mina slitna toppar (inte så konstigt att de var slitna eftersom jag klippte mig senast i Oktober...) Så jag toppade mitt hår och bara klippte igenom det lite helt enkelt, skönt :) En bild på mig och mitt nya fräscha hår kmr upp senare under dagen. Puss så länge!

Bra torsdag

Har varit en mkt bra torsdag tycker jag, på spanskan jobbade jag på riktigt bra för en gångs skull och på matten samma sak där. Sedan slutade jag ett, då drog jag och Linnea till badhuset för att simma lite :) Mycket bra träning och man kan prata om allting under tiden, mycket mysigt :) När jag kom hem pluggade jag lite matte, sen har jag kollat på O.C, ätit spaghetti & köttfärssås, lagt fram morgondagens outfit och nu ska sitter jag som vanligt med Enrique i öronen och chillar. Längtar så himla mycket till sommarlovet, det är bara 9 skoldagar kvar, det är typ ingenting :D Åhh, jag vill bara ha sommar med sol, bad, fest, mys med Niclas och kompisar, längtar längtar längtar!!! Just därför är jag extra avundsjuk på min "syster" Charlotte som åkte till Grekland idag, som en tjuvstart på lovet. Fy asså, har bett henne att hon måste sola extra mycket åt mig, vi är ju trots allt negersystrar och är man systrar ska man ju dela på allt eller hur? Det gäller även solbrännan, iaf i min värld hehe ;) Men nu ska jag gå och sussa. Ha det så bra!

                                       
                                        Negersystrar! Bild tagen för 2 år sen <3

Enrique + morgonrock + snart läxfri (!!!) = MYS!!!

Sitter här i min alldeles för stora rosa morgonrock, har gjort klart allt plugg för idag, ätit donken och nu chillar jag genom att läsa bloggar och lyssna på Enrique Iglesias, Somebody's me. Om det finns någon låt att gråta till men som man ändå inte kan sluta lyssna på bara för att den är så vacker så är det den. Jag har två favoritstunder under en vanlig vardag, den första är stunden på morgonen hemma hos Niclas. Jag går alltid till honom innan vi går till bussen, och en bättre start på dagen finns inte. Det är den stunden som får mig att gå runt glad hela dagen och det är den stunden som får mig att orka skolan. Och om det någon morgon är extra svårt att gå upp ur sängen tänker jag alltid att jag snart ska få träffa Niclas. Vi har det alltid så mysigt den stunden <3 Min andra favoritstund är den som är just nu i när jag sitter här och skriver. Det är så skönt att efter en lång dag med skola och plugg bara få klä på mig mys-kläder och endast göra det jag behöver för att slappna av. Antingen sitter jag framför datorn och lyssnar på härlig musik eller så tittar jag på film/O.C/GG, oavsett vad så är det en perfekt avslutning på en jobbig/tråkig dag. Jag tycker det är viktigt att man har åtminstone en stund om dagen då man bara får släppa alla måsten och bara tänka på sig själv en stund. För mig är iaf en bra start på dagen och ett bra avslut på en dag jättevikigt för att jag ska må bra och orka med veckan, särskilt när det är så mycket på gång som det är just nu. Det är bra med rutiner för att kroppen ska orka med allting. Nu ska jag fortsätta med min favvo stund och sedan ska jag sova. Puss Puss <3

                                       
                                      En söt bild på mig och min syrra :) <3

Söndag, lite trött...

Igår var det lördag och då var det partyy i the city, hade askul med massa trevliga människor (Y) Toppen Toppen :D Skulle ha sovit i stan men sen fick jag o Niclas för oss att vi skulle gå (???) hem men som tur var fick vi låna Arvids najsiga cykel, så vi satte oss på cykeln, smått vingligt kanske xD Vi tog en paus med glass på Donken, då börjar det regna hur mkt som helst och blixtra typ, så då kmr Niclas snälla pappa och hämtar oss. Cykeln lämnade vi på donken hehe... Så natten spenderades hos Niclas, mys mys. Resten av dagen har jag pluggat till mitt svenska prov som jag har på onsdag. Men nu, efter en härlig dusch ska jag äta grillat och sedan dra till Niclas där vi ska kolla på GG <3<3<3 Pusshej!

I'm Back!!! <3

Jag är tillbaka till min blogg, har verkligen inte varit skriv sugen på ett långt tag p.g.a massa i skolan och så men nu är gamla, glada Linda här igen. Extra glad är jag just nu för att sommaren äntligen är här, idag var jag i skolan till elva, sedan gick jag på stan med min pojkvän och sedan har jag solat i min nya bikini o blivit brun :D Härlig, härlig fredag <3 Nu vill jag bara ha sommarlov, med massa sol, bad och mys, endast 13 skoldagar kvar så jag gör allt för att hålla ut hehe. Sitter just nu och lyssnar på en låt som väcker galet mkt minnen från ett särskilt sommarlov, låten är skitbra och spelades sönder på radion typ 2007/2008 nånting. Men nu när jag inte hört låten på jättelänge är den så där super härlig igen! Världens bästa sommar-låt enligt mig; Here in Your arms med Hello goodbye. LOVE <3

                               
                                Tagen på Valborg, en fredag att minnas... hehe ;D

Vill ha <3

                                    

                                   

                                   

Chanel in my heart FOREVER AND EVER!!!!!!!!

Minnen...

                                   

                                   

                                   

                                   

                                   

                                   

                                  

                                  

Ni är så saknade.


RSS 2.0